Online kurser

Tue Kjær | Psykoterapeut MPF | Reg. Psykoterapeut FaDP

Flyskræk – 15+ timers onlinekursus mod flyskræk

Har du lyst til at gøre noget ved din flyskræk? Vil du gerne være fri til at rejse og arbejde i hele verden?

Så er onlinekurset måske noget for dig.

Du vil få større indsigt i dine tanke- og angstmønstre, så du nemmere kan finde ro. Og så vil du få konkrete værktøjer til at regulere angsten, så den ikke fylder så meget.

Målet med kurset er, at du kan slappe af i forbindelse med en flyvetur.

Klienterne siger

Det her er bare en positiv mail og tilbagemelding 🙂
Jeg købte jo online modulerne og havde super meget glæde af det i fbm Thailand tur sidste år.
Nu skal jeg til Island her senere på måneden og har derfor genbesøgt dine fantastiske videoer. Og hvor er jeg bare glad for at jeg købte forløbet. Det er en kæmpe hjælp for mig og et virkelig et godt forløb – og jeg genbesøger med smil på læben og tænker, at det er så godt det jeg gør – og at jeg jo “bare” skal eksponeres igen.
TAK for igen at være en solid støtte. Stor ros til dig.
Jeg kan mærke en kæmpe forskel fra tidligere flyvning, hvor alle elementer af 5 trinsmodellen har været i spil. Jeg er blevet meget klogere på hvad der virker i de forskellige situationer, og hvordan jeg relativt “nemt” kan slippe angsten og ubehaget. Eller at det i hvert fald ikke har samme styrke.
Du har været med på flyvningerne og det var faktisk rigtig brugbart at have “set og hørt” dig på kurset, for jeg kunne genkalde mange af ordene; “Nå nå”, “turbulens kan aldrig blive farligt” og “det er bare ubehageligt” etc… 🙂

Jeg ville bare kort sige tusind tak for et rigtig godt og effektivt online kursus.  Efter 6 år uden mod på at flyve med familien – lykkedes det at flyve til Frankrig for 3 uger siden.

Jeg købte et online flyskræk kursus hos dig i starten af 2023.
Kurset har hjulpet mig rigtig meget. Jeg var især bange for turbulens. Vi er lige kommet hjem fra en 12 timers flyvetur uden problemer. Når jeg kunne mærke turbulens tænkte jeg tilbage til kurset hvor du nævnte flere gange at turbulens ikke er farligt men bare ubehageligt. Endnu en gang tak fordi du har hjulpet mig.