Udtalelser

Tue Kjær | Psykoterapeut MPF | Reg. Psykoterapeut FaDP

Jeg købte et online flyskræk kursus hos dig i starten af 2023.
Kurset har hjulpet mig rigtig meget. Jeg var især bange for turbulens. Vi er lige kommet hjem fra en 12 timers flyvetur uden problemer. Når jeg kunne mærke turbulens tænkte jeg tilbage til kurset hvor du nævnte flere gange at turbulens ikke er farligt men bare ubehageligt. Endnu en gang tak fordi du har hjulpet mig.

Det her er bare en positiv mail og tilbagemelding 🙂
Jeg købte jo online modulerne og havde super meget glæde af det i fbm Thailand tur sidste år.
Nu skal jeg til Island her senere på måneden og har derfor genbesøgt dine fantastiske videoer. Og hvor er jeg bare glad for at jeg købte forløbet. Det er en kæmpe hjælp for mig og et virkelig et godt forløb – og jeg genbesøger med smil på læben og tænker, at det er så godt det jeg gør – og at jeg jo “bare” skal eksponeres igen.
TAK for igen at være en solid støtte. Stor ros til dig.

Jeg ville bare kort sige tusind tak for et rigtig godt og effektivt online kursus.  Efter 6 år uden mod på at flyve med familien – lykkedes det at flyve til Frankrig for 3 uger siden.

Jeg vil her blot takke dig så mange gange for at sige lige netop de ting du sagde i forbindelse med min flyskræk!
Det var faktisk de små og lidt pudsige ting som trængte igennem og som betød, at jeg var helt rolig da jeg satte mig på flyet (flyene!) til Sydamerika! Og tænk bare hvad jeg var gået glip af uden de stunder hos dig! Den mest fantastiske og anderledes rejse som jeg vil kunne tænke tilbage på med stor stor glæde resten af livet!
Tak for din kæmpe hjælp!
Hvor er du altså bare dygtig og super god!!

Jeg er lige landet i Danmark efter en uge i Spanien. Tusind tak for hjælpen med min flyskræk. Din huskebog og øvelser var en stor hjælp undervejs. Kurset har også hjulpet mig med angsten på mange andre områder. Jeg forstår min angst bedre nu. 🙂

Jeg var på dit flyskrækkursus sidste år. Det havde i flere år været min drøm at komme til Østrig, og derfor havde jeg tilmeldt mig dit kursus for at få modet til at flyve derned.

Og det lykkedes. Jeg havde dit materiale med i flyet, og det var en stor hjælp. Turen derned var en succes. Jeg kunne være med min angst uden panik. Jeg er så glad for, at jeg kunne komme afsted på den dejlige tur og kunne ikke have gjort det uden dit kursus. Så tusind tak.

Jeg kan mærke en kæmpe forskel fra tidligere flyvning, hvor alle elementer af 5 trinsmodellen har været i spil. Jeg er blevet meget klogere på hvad der virker i de forskellige situationer, og hvordan jeg relativt “nemt” kan slippe angsten og ubehaget. Eller at det i hvert fald ikke har samme styrke.
Du har været med på flyvningerne og det var faktisk rigtig brugbart at have “set og hørt” dig på kurset, for jeg kunne genkalde mange af ordene; “Nå nå”, “turbulens kan aldrig blive farligt” og “det er bare ubehageligt” etc… 🙂